Hirdetőlap.huEurópában is egyedülálló szigetelési technológia


Németországban és Ausztriában sokkal jobban odafigyelnek az energiatakarékossági hatékonyságra és ezért rendkívüli mértékben élnek is a különböző ajánlatokkal, pedig anyagilag sokkal jobban állnak, mint mi magyarok.

Szeretnénk mi is az Önök figyelmébe ajánlani egy utólagos ablakszigetelési technológiát, mely alapján garantáltan nem az utcát fűtik és ezt csak egyszer kell elvégeztetni, mely porral piszokkal nem jár és többször is festhető.

Ez az általunk jól bevált Európában is egyedülálló szigetelési technológia, fára, fémre és műanyag nyílászárókra is alkalmazható, mely nem csak hő, hanem hang és por szigetelés is, de eső víz befolyás esetén is segítségére tudunk lenni,  ill. ha párásodnak az ablakai, kívül vagy belül. Szigetelésünk műemlékvédelmi nyílászárókra is alkalmazható, mely fehér, vagy fekete színben készül.

A kivitelezési munkákat kiszállási költség nélkül végezzük az egész ország területén, valamint ingyenes javítással, (kilincs, zár csere, pászítás, stb.), mivel a rosszul záródó ajtóknál és ablakoknál akár 3-4 cm-es hézagok szigetelését is tudjuk vállalni, mellyel jelentős fűtési költségeket takaríthatnak meg.

Bővebb információ ill. árajánlat kérés a 06 30/9462-562-es telefonon, mivel ez az utólagos szigetelési eljárás csak 1/10-be kerül az ablakcseréhez képest.

Bővebb információtwww.hungarianskyline.eu web oldalunkon talál.Média száma
2
Megtekintés
6650 / 86
Dátum
2015-11-02
Tartalom azonosító
10428
ED