Ellen-Valentin napi gyertya

Hirdessen az Interneten, Keressen az Interneten! | 2024-01-25 12:18:34

A gyertya francia parfüm illatát hordozza, amely púder és gyümölcsök keverékének aromáját idézi.(x)

A közelgő Valentin nap alkalmából a hazai gyertyamanufaktúra, Spirit&Home, egy különleges illatgyertyával készül. A Happy & Single (Boldog és Egyedülálló) nevű prémium gyertya nemcsak a szerelmesek, hanem az egyedülállók számára is különleges ajándék lehet. Hidasi Judit írónő, a manufaktúra alapítója elmondta, hogy szeretnék ünnepelni azokat is, akik más élethelyzetben vannak vagy tudatos döntést hoznak arról, hogy éppen most nem kívánnak kapcsolatban lenni.

A gyertya francia parfüm illatát hordozza, amely púder és gyümölcsök keverékének aromáját idézi. Közel ötven órán át ég, és egy hazai manufaktúrában készül. Hidasi Judit emlékeztetett arra, hogy a Boldog és Egyedülálló gyertya két éve indult útjára, és azoknak szól, akik hisznek abban, hogy teljes az életük egyedül is, és akik képesek ünnepelni önmagukat.

A gyertya grafikája Morell Eszter grafikus munkája, és színes pillangókkal díszített, amelyek a boldogságot és a szabadságot szimbolizálják. A gyertya két méretben elérhető a manufaktúra webshopjában. A Spirit&Home manufaktúrát Hidasi Judit írónő és férje, a kozmetikumgyártással foglalkozó szakember alapította 2020-ban.

Ez a prémium gyertya jelenleg két méretben elérhető a manufaktúra webshopjában.

 

 
MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven