Wedi építőlemez

Hirdessen az Interneten, Keressen az Interneten! | 2024-06-17 19:17:19

Fedezze fel a Wedi építőlemezek világát!(x)

itt rendelhető >>> uvegmozaik.hu

Építőlemezek, előregyártott elemek, díszítőprofilok és korszerű válaszfalrendszerek széles választéka várja Önt, ahol csak a fantázia szab határt! Fedezze fel a magas minőségű, praktikus és összehangolt termékek nyújtotta szabadságot a legkülönbözőbb szerkezetek kialakításában.

A Wedi építőlemezek előnyei:

  1. Kiváló Hőszigetelés és Vízállóság: A Styrofoam mag biztosítja a lemezek kiváló hőszigetelő képességét, vízállóságát és nagy nyomószilárdságát.

  2. Könnyű és Jól Megmunkálható: Az építőlemezek könnyűek, jól megmunkálhatóak és közvetlenül csempézhetők, így gyorsan és egyszerűen dolgozhat velük.

  3. Egyedi Formák Kialakítása: Az építőlemezek segítségével tartóváz építése nélkül képezhet akár egy lemezből pozitív és negatív íveket, megvalósítva ezzel bármilyen szokatlan ötletet. Íves felületek kialakításánál a 2 és 3 cm vastag lemezek ideálisak, amelyeket egyenletes távolságokban irdalva a kívánt ívre hajlíthat.

  4. Fürdőszobai Felújítások: A wedi BA 4, 6 és 10 mm-es építőlemezek ideális megoldást nyújtanak fürdőszoba felújításokhoz, a félig leburkolt falak kiegyenlítésére. Ezeket a táblákat a falfelületre ragasztással és mechanikai rögzítéssel erősítjük meg, majd az illesztési hézagokat wedi tömítő- és erősítő szalaggal zárjuk le.

  5. Szárazépítési Rendszer: A szárazépítési rendszerrel épített válaszfalakhoz a wedi BA 12,5 lemez a tökéletes választás. Különösen a nedves, intenzív párának és fröccsenő víznek kitett területeken, mint a fürdőszobák, zuhanyzók, mosdópultok, kádak környéke vagy a konyhai mosogató környéke.

Miért válassza a Wedi-t?

  • Minőség és Tartósság: Speciális műgyanta bázisú habarcsba ágyazott üvegszövettel megerősített Styrofoam lemezek garantálják a hosszú távú megbízhatóságot.
  • Rugalmas Alkalmazás: A termékek széleskörű felhasználási lehetőségei lehetővé teszik, hogy kreatívan és hatékonyan alakítsa ki a kívánt szerkezeteket, legyen szó akár íves felületekről vagy egyedi formákról.
  • Egyszerű Telepítés: Az építőlemezek könnyen kezelhetők, gyorsan és egyszerűen telepíthetők, így időt és munkát takarít meg.

Inspiráció és Szabadság:

Engedje szabadon a képzeletét és alakítsa ki álmai tereit a Wedi építőlemezekkel! Tapasztalja meg a praktikus és innovatív megoldások előnyeit, és hozza létre a legkülönlegesebb szerkezeteket az Ön igényeinek megfelelően.

Fedezze fel a Wedi világát, és adjon új dimenziót a belsőépítészetnek!
MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven